huisreiniging xxl

Onderstaand een verhaal van iemand die op zoek is naar een oplossing voor de problemen die zij in hun woning ervaren. Dit verhaal staat voor mij representatief voor veel mensen en woningen.
Wat na de gratis energiecheck bleek was dat er nogal wat emotionele verstoringen zaten. Deels veroorzaakt door een aanwezige krachtplek die “vervuild” en daardoor negativiteit aantrok. Een krachtplek werkt als een versterker. Is hij “vervuild” dan trekt hij negativiteit aan, is hij opgeschoond dan zend hij hoge frequenties uit tot ver in de omtrek.
Na de uitgebrachte gratis meting meteen een afspraak gemaakt en een dag later was ik ter plekke om de problemen via een Huisreiniging XXL op te lossen.

Zie de notitie krachtplekken

 5 februari 2019
Beste Henk,

 Mijn naam is A..., ik ben 34 jaar en sinds december 2016 in G.......
Verhuisd vanuit de stad naar de Achterhoek. Een super leuk huis op een prachtige locatie, gebouwd ergens in 1960. 
Ik wilde naar het platteland voor meer rust, energie, gevoel van vrijheid, aarden, de natuur etc, maar daarentegen zijn wij vaak moe, geïrriteerd op alles in / aan dit huis, we hebben het koud, slapen slecht. 

Nu kan dat zijn omdat een verhuizing altijd intens is, zeker van de stad naar dit gebied, maar mijn vriend en ik hebben ons op raardere plekken veel meer thuis gevoeld. 

Ergens heb ik een unheimisch gevoel bij deze locatie, en dat vind ik niet fair tegenover de plek, want het is hier wel prachtig en ik geloof in de potentie en de locatie. Alleen voelt het dus niet altijd goed en ik denk dat dit te maken heeft met de geschiedenis en zaken die hier nog niet zijn afgesloten. 

Het is een vrij groot en vrijstaand huis en ik heb bepaalde rare gevoelens mbt de vorige eigenaar (die wij vaak ontmoet hebben), maar goed, ik weet niet of ik daar per mail al teveel over in detail moet treden. Binnenkort ga ik zelf een cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling doen, ook met het idee dat ik zelf met entiteiten om kan gaan. Maar daarvoor lijkt het me goed om dit te doen door een expert.

Vandaag was ik bij een praktijk voor medium consulten en zij adviseerde me om jou uit te nodigen hier bij mij thuis. Vandaar deze mail. Hopelijk heb je op korte termijn tijd om hier langs te komen, Huissen ligt gelukkig niet zo ver weg. Want ik merk dat ik redelijk aan het eind van mijn latijn zit hier en heb zelf onlangs gezegd, we zetten er een bord 'te Koop' voor. Maar ik wil toch graag nog wat dingen proberen om het hier meer 'eigen' te maken waaronder een energetische huisreiniging voordat ik echt Funda erbij betrek. Hopelijk geeft me dit wat meer rust hier. Misschien is er wel helemaal niets aan de hand, maar dan hoor ik dat graag van jou en kan ik me daar ook bij neer leggen. 

Zelf denk ik dat hier nog wat in de lucht hangt waardoor het nog niet ons huis heeft kunnen worden. Ik zal mijn gegevens ook nog even via je site invullen voor de volledigheid. 

De hoogenergetische olie die ik gebruik ben ik voor het eerst tegengekomen tijdens een rondreis die ik in 2006 met een reisgenote maakte door Egypte. Na een lange tocht met een klein bootje naar het zuiden over de Nijl, onderweg allerlei tempels bezoekend, en terug met de trein richting Cairo, kwamen we in Gizeh op het station waar we werden opgewacht door Gamal (Sheikh Abdul). HoeGizeh henk dat zo gebeurde weet ik nog steeds niet. Hij bracht ons naar zijn “olie-winkel” en liet ons vrijwel meteen door een van zijn bedienden naar de tweede etage van zijn pand brengen. Daar aangekomen hadden we een vrije blik op de grote piramides die op een paar honderd meter afstand lagen. Hier had ik een bijzondere ervaring die ik ook in mijn boek “Onderweg naar Meesterschap” beschrijf. Het was een indrukwekkende ontvangst en ervaring. Gamal is zeer deskundig op het gebied van oliën en tevens healer. 
sheik abdull perfumes palace handicraft glass
Eind 2015 was ik na een bezoek aan de piramides weer even terug bij Gamal, ik wilde hem na tien jaar persé weer eens ontmoeten. Sinds die tijd gebruik ik de hoogenergetische olie (die ik zelf meegenomen heb bij mij bezoek aan Egypte) voor individuele consulten, bij huisreinigingen en bij binnenkort te organiseren workshops om de chakra’s op te ruimen en te activeren.

De 21 oliën  die ik nu op voorrad heb en zijn belangrijkste karakteristiek:

 • Red Amber - Helpt het aardse leven te accepteren
 • Musk - Helpt schuldgevoelens begrijpen en verwerken
 • Jasmijn - Individualiteit en "ik" bewustzijn
 • Rose - Helpt om via het hart op emotioneel niveau te communiceren. Reinigen van het Hartchakra
 • Amber Kashmir - Helpt om vrank en vrij je waarheid te verkondigen
 • Sandlewood - Ondersteunt het derde oog zich te openen en geschikt bij meditatie oefeningen
 • Blue Lotus - Reinigt en activeert 7e chakra en beschermt jouw energie
 • Pappyrus- Brengt licht en luchtigheid
 • Mirrhe - Krachtig "hogere" olie, verbinding met krachtplekken, ook in jezelf 
 • Frankincense - Bij uitstek geschikt om je huis te reinigen
 • Golden Water - "Feel the support of the Universe"
 • Flower of Saccara - Contact maken met het universum
 • Carnation- Heelt en integreert ervaringen uit eerdere incarnaties
 • Sheikh Abdull - Voor mannen: geloof in je Zelf. voor vrouwen: om de mannelijke eneegie, indien te laag, te verhogen
 • Tut Ankh Amon - Kind in je zelf weer be-leven
 • Salladin -  oppakken van eigen verantwoordelijkheid
 • Nile Flower - Maakt je bewust van je plek in de lichtwereld
 • Orange Blossom -  Integratie van hogere energieën
 • Kamfer - Connectie met moeder aarde versterken en nieuwe denkpatronen openen
 • Peppermint - Verhelderend bij "vol" hoofd
 • Maria Magdalena - Goed voor timide mensen

  Je kunt natuurlijk zelf je olie kiezen. Of door mij laten bepalen door afstemming op jouw persoonlijke energie en situatie. Tevens zijn combinaties van olie mogelijk en zelfs aan te raden.

olie doos

De oliën zijn als volgt te gebruiken. (Per olie hebben we een uitgebreidere beschrijving beschikbaar) 
•    Als badolie (slechts een paar drupjes in een vol bad) of in een voetbad.
•    Rechtstreeks een druppel op de huid werkt als parfum. 
•    Via het zeefbeen bovenin je neus gaat de geur direct naar de hersenen waar ze je laat her-inneren. ‘Slapende’ delen van jou worden geactiveerd. 
•    Als toevoeging aan een basisolie zoals bijvoorbeeld zoete amandelolie of rijstolie is de olie heerlijk om mee te masseren of om jezelf mee in te smeren.
•    Toevoeging aan een neutrale bodylotion is ook goed mogelijk.
•    Tenslotte kan je de olie gebruiken in een oliebrander. Water met daarin een druppeltje geeft een heerlijke geur in huis, of gebruik een plantenspuit met water en daarin opgelost de olie om de geur te vernevelen in je huis. 

De olie is sterk geconcentreerd en blijft jarenlang houdbaar. Het donkere glas behoedt de olie voor zonlicht, zet het flesje niet in direct zonlicht of bij directe hitte.

 

De relatie tussen aardstralen en krachtplekken.
Wat we aardstralen noemen zijn in feite uitlaatkleppen van de aarde om eenvoudigweg balans te blijven behouden. Dat werkt hetzelfde als in ons mensen, het zijn energiestromen die net als elektriciteit positieve en negatieve punten hebben. Ook de aarde heeft zo haar haar positieve en negatieve punten. We zouden aardstralen als een negatieve lading kunnen benoemen van waaruit de aarde haar spanning loslaat. Deze plekken met negatief geladen aardstralen zijn zeker niet ideaal om op te wonen. 


Vervuilde krachtplekken gaan als een zender van negativiteit werken.

Oorspronkelijke krachtplekken die zodanig vervuild zijn dat ze, door eerst een krachtige plek te zijn geweest en waar vervolgens veel negativiteit overheen is gekomen, gaan als een (negatief geladen) zendmast dienen. 

Vervuilde aardstralen in een woning kunnen met bewustzijn omgebogen worden.

In tegenstelling tot het plaatsen van technische hulpmiddelen die ik regelmatig tegenkom in woningen, kan ik met mijn bewustzijn deze vervuilde aardstralen ombuigen. Ze kunnen zelfs over grotere afstand omgebogen worden dan vlak langs het huis. Dat is belangrijk want vlak langs het huis trekken ze nog steeds veel negativiteit aan die voelbaar is in het huis. 
Het is dan uiterst belangrijk om positieve gedachten te blijven hebben op een negatief geladen plek. Hierdoor kan de potentiele krachtplek zichtbaarder worden en vervolgens beter gecreëerd worden. Daardoor kunnen nieuwe bewustzijnsvelden ontstaan. 

Krachtplaatsen zijn versterkers.

De aarde is als het ware energetisch in beweging en zo zijn dit soort krachtplaatsen ook in beweging. Krachtplaatsen zijn echte versterkers, zowel in negatieve als in positieve zin. Op het moment dat er op negatief geladen aardstraal of krachtplek veel onrust heerst wordt deze versterkt, als er veel stress heerst wordt deze versterkt. Dan is het voor de bewoners een voortdurend gevecht om deze in goede vibratie te houden, het is zeker niet onmogelijk doch wel een voortdurend gevecht. Ieder mens heeft te maken met de eigen vrije om de energie wel of niet op peil te brengen / houden. En als de vrije wil van de mens een deel in zichzelf nog niet kan loslaten is het alleen mogelijk dit deel te omhullen, toch blijft het een voortdurend gevecht als het ware om welke energie nu voelbaar is in huis. Een gevecht is per definitie zeer vermoeiend. 

Een Huisreiniging zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Op het moment dat je de woning positief benadert door bijvoorbeeld een Huisreiniging en zo vol liefde zet, en haar als het ware heelt, heelt van binnen uit met al je liefde gaat zij volgens kosmische wetten dit teruggeven in de vorm van rust, ontspanning en gezondheid.

Recent heb ik krachtplekken geopend in:

Goirle

Doetinchem

Hoogerheide

Den Haag

Boxtel 2x

Boviswaarde in relatie tot Huisreiniging 

Boviswaarde is een maat waarmee energie kan worden gemeten. De bedenker was de franse wetenschapper Bovis die een tabel had gemaakt om de energie van levende wezens maar ook van ieder denkbaar voorwerp te duiden. De Bovis-schaal loopt oorspronkelijk van 0 tot 18.000. Er werd vanuit gegaan dat de ideale hoeveelheid Bovis voor een gezonde mens ca. 6500 was. Krachtplekken hadden een energiewaarde van rond de de 15.000 Bovis. Voor het meten van de energie wordt een pendel, biotensor of wichelroede gebruikt. Ik ga hier niet verder in op hoe je dat meten kunt doen.  Wat ik wel wil uitleggen is dat de tabel die destijds door Bovis gemaakt is niet meer een maximum heeft van 18.000.bovisschaalrond

Gaandeweg tijdens mijn werkzaamheden als Huizenreiniger ontdekte ik dat de energie na een huisreiniging steeds hoger werd. Steeds opnieuw moest ik het maximum van de tabel verhogen en voor mezelf een nieuwe tabel maken. Dat was best verwarrend maar via inmiddels weet ik dat dit de steeds hoger wordende Boviswaarden alles te maken heeft met het verhogen van de energie in het universum en dus ook hier op aarde. Hoe dat werkt leg ik uit in mijn video huisreiniging. Ik gebruik vaker de metafoor van het oude kodak fotorolletje met 12 of maximaal 36 opnames. Tegenwoordig kunnen er met gemak vele duizenden foto's op een computer of zelfs telefoon. Anders dan in het Vissentijdperk waar we gericht waren op materie, zijn we ons in het Aquariustijdperk leven we nu in het digitale tijdperk en feit dat alles uit energie bestaat. Zelfs de hardste rots. De wereld ziet er nu echt anders uit.
De veranderende energiewaardes zijn voor mij ook heel herkenbaar is de wereld om ons heen. We ondergaan grote veranderingen. Ogenschijnlijke zekerheden verdwijnen, oude structuren en machtssystemen zoals bijv. godsdiensten boeten aan macht in. Chaos alom.

 Een overgroot van de mensen leeft nog in het Vissentijdperk. De energie van de woningen is ook nog vanuit het Vissentijdperk en daarvoor. De energie om ons heen wordt verhoogd en dus worden we min of meer gedwongen om hierin mee te gaan. Hogere energie maakt dat oude weggestopte emoties tevoorschijn komen. Veel mensen voelen zich ook niet gelukkig, worden geconfronteerd met klachten en ziekte. Het wordt echt tijd om op te ruimen. Wachten kan eigenlijk niet meer.

Een Huisreiniging XXL is als een grote voorjaarsschoonmaak voor de nieuwe tijd. 

Alleen een voorjaarsschoonmaak door alleen je huis op te ruimen heeft onvoldoende effect en lukt zelfs vaak niet omdat de energie in huis verstoord is met oude emotionele gebeurtenissen. 

Vraag een gratis meting aan voor je woning

foto video Een energetische Huisreiniging van mij richt zich enerzijds op het opschonen van de energie in de woning of bedrijf, of praktijk. Achtergebleven emotionele herinneringen van voorgaande bewoners, gebruikers  en / of gebeurtenissen worden opgeschoond. Vaak worden achtergebleven emotionele blokkades verward met entiteiten.

De huisreiniging bestaat in feite uit twee delen. De huisreiniging zelf en de nazorg waarbij er aansluitend op afstand gewerkt kan worden aan de effecten van de huisreiniging. Ook kunnen er vragen en inzichten ontstaan waar ik je graag bij help.

Read more ...

Wie mijn boek al heeft gelezen weet een beetje wat het voor mij - Henk - betekent “Onderweg naar Meesterschap” te zijn. 

In mijn geval is het een leven dat zich totaal anders ontwikkeld heeft dan ik en waarschijnlijk ook anderen in mijn directe omgeving ooit hebben kunnen vermoeden. 

Terugblikkend was het geen bijzonder opvallend leven dat ik geleid heb. Wel kan ik nu achteraf zeggen dat ik me nooit lekker en ontspannen heb gevoeld, vaak machteloos. Met de ervaring en kennis van nu was mijn leven meer een overleven. Ik besef nu pas dat ik anders was, ik had weinig aansluiting bij vriendjes, was verlegen en teruggetrokken en paste me voortdurend aan. Daar ben ik destijds Meester in geworden. 

“Onderweg naar Meesterschap” is uiteindelijk controle krijgen over je gedachten, gevoelens en emoties. 

Read more ...

Steeds meer krachtplekken komen tevoorschijn
De laatste tijd meet ik steeds meer krachtplekken en wordt ik in mijn werk ook daar steeds meer naar toe geleid. April 2017 ben ik met Antoinette bewust naar krachtplekken in Engeland geweest, de energie van krachtplekken is mede daardoor nu voelbaar en meetbaar in ons eigen systeem. Zo werkt het voor de mens. Door deze krachtplekken weer te activeren in het bewustzijn is het mogelijk dit zich te herinneren, te voelen, te ervaren.

Bepaalde plekken op aarde kunnen voor de mens ziekmakend zijn
Er zijn plekken op de aarde die meestal van nature een energie, zoals aardstralen en wateraders, hebben vanuit de aarde die voor de mens ziekmakend is. Het is niet zo dat aardstralen per definitie voor alles en iedereen een verstorende, ziekmakende energie hebben, want er zijn ook bijvoorbeeld dieren die hier juist op gedijen, zoals mieren en katten.

Er is ook nog sprake van straling
Daarnaast is er nog de straling die door technische apparatuur veroorzaakt wordt. Deze is te verdelen in twee hoofdgroepen. Enerzijds de voor de meesten wel bekende vorm van straling, zoals de wifi, 4G, etc. Daarnaast is er ook sprake van straling die niet zozeer door menselijke apparatuur doch wel door apparatuur van buiten de aarde om storingen veroorzaakt.

Een term als technische straling is een buitengewoon veelomvattend geheel waarbij het voor sommigen interessant kan zijn dat de straling niet zozeer vanuit de aarde komt, doch ook vanuit datgene dat zich rondom de aarde afspeelt en de mens wil beïnvloeden in combinatie met apparatuur die al op aarde staat. Deze vorm van straling zal de komende tijd toenemen. Het is zeer wel mogelijk dat de komende tijd de technische straling die zo lang op de achtergrond stond in toenemende mate weer te voorschijn komt. Niet omdat de mens per definitie sensitiever hiervoor wordt, toch omdat de straling op sommige vlakken toeneemt.

De aarde heeft ook energiecentra
Een ander punt is dat de aarde net als de mens energiecentra heeft. De aarde heeft plekken waarmee ze zichzelf oplaadt, waarmee ze energie vanuit de kosmos, vanuit de Bron zelf in zich laat stromen en zich in haar kern laat voeden, zich laat zuiveren. Grote energiecentra, de meest krachtige plekken zoals Stonehenge, de piramides etc. zijn veelal bekend. Doch zijn er net als in het menselijke systeem diverse, vele diverse kleinere energiecentra aanwezig.

Hoewel de mens daar vaak bewust niet mee werkt - en dit voor het grote geheel ook niet per definitie noodzakelijk is - is het zo dat een planeet als de aarde zo'n immens krachtige grootse ziel is, dat zelfs de kleinere centra als krachtplek opgemerkt worden. 

Deze kunnen buitengewoon goed gebruikt worden door de mens en tegelijkertijd kunnen deze krachtplekken ook verstorend zijn voor het menselijke systeem, om daar te lange tijd door te brengen. Dit omdat de plekken op zich veelal zijn gemaakt, gecreëerd, om de aarde te voeden en te dienen als uitlaatklep voor de aarde. De aarde is in staat energie te absorberen, te transformeren en weer naar buiten te laten gaan. Op sommige momenten ook blokkades die op zijn genomen, negatieve, neerhalende gedachtepatronen die zijn geabsorbeerd weer te laten gaan. Dit gebeurt veelal door middel van deze krachtplaatsen, deze energiecentrales in de aarde. Net zoals de mens blokkades in de chakra’s kan hebben en deze kan transformeren.

Nu de mens sensitiever wordt, nu de aarde haar trilling verhoogt, worden steeds meer van deze plaatsen als het ware geactiveerd, steeds meer van deze plaatsen die als het ware slapend aanwezig waren, minder krachtig functionerend aanwezig waren, gaan nu weer aan zou je kunnen zeggen, gaan weer harder draaien, gaan weer meer kracht uitzenden.

Op het moment dat vanuit de Bron, vanuit al dat om de aarde is, hogere frequenties naar de aarde worden gezonden, worden deze door de aarde geabsorbeerd en weer teruggezonden. En al deze krachtplaatsen die door ons gemeten worden, gevoeld worden, deze plaatsen zijn ook ontvangststations van deze energie. Je zou kunnen zeggen dat dit vortexen zijn om hogere energetische frequenties te ontvangen en uit te zenden.

Er komen steeds meer energievortexen
Energetische vortexen worden geactiveerd zodat de aarde op steeds grotere schaal hogere frequenties kan ontvangen, kan toelaten. Naast het feit dat het krachtplaatsen zijn, zijn het ook energievortexen die geopend worden, geactiveerd worden zodat het raster dat om de aarde ligt om het bewustzijn van de mens lager en slapend te houden kan worden herschreven met nieuwe informatie en kan er een nieuw raster overheen ontstaan waardoor ze tegen elkaar wegvallen en de ware mens weer kan zijn.

Vortexen verschijnen als een raster op aarde. Een van de onderdelen van mijn werk de energievortexen die er zijn te openen, te helpen openen of mensen bewust te maken van het feit dat ze er zijn en hoe ermee om te gaan.

Als er sprake is van uitzonderlijke energie is er per definitie ook sprake van een tegenwerkende kracht
Op punten waar de energie uitzonderlijk hoog is, op punten waar krachtplekken meetbaar zijn, energievortexen voelbaar zijn, is ook per definitie de mogelijkheid groot dat er straling, energieën zijn die hier een tegenwerkende kracht willen neerzetten. En vanuit daar het proces proberen tegen te houden.

Voor ieder mens is het erg belangrijk om zich bewust te zijn van het feit dat er ook door steeds meer mensen (bewust of onbewust) gewerkt wordt met zeer hoog vibrerende energieën. En dat deze de neiging hebben laag vibrerende energieën aan te trekken. Hoge energieën zijn als ware een magneet en de angst voor laag vibrerende energieën is hetgeen dat ze binnen kan halen. Het is de angst die in een mens heeft gezeten die ze in eerste instantie naar binnen heeft gehaald. Want uiteindelijk is het doel van de, in dit geval lager vibrerende/negatieve energieën, de angst in een mens aan te wakkeren omdat dat voor een deel van het universum pure voeding is. 

De enige mogelijkheid die er is om in dit geval hier geen last van te hebben is de angst uit het systeem te verwijderen en om bewust de frequentie van zowel jezelf als je huis en woonomgeving hoog te houden. Bijvoorbeeld door middel van een oefening die wij mensen na een huisreiniging aanreiken.

Krachtplaatsen kunnen helend zijn, maar let op
Krachtplaatsen kunnen buitengewoon helend zijn voor de mens. Om regelmatig op krachtplaatsen te staan, zitten of liggen, om het menselijk systeem op te laden. Om dat daar een directe verbinding tussen grote kosmische oplaadstralingen is die direct naar de aarde stromen en die, op het moment dat je daar als mens gaat staan, je opladen met hoogfrequent Goddelijk licht.

Dit kan de eigen intenties versterken en het is vandaar uit zeer wel van belang met welke intentie je op zo'n plek gaat staan. Want je zou deze plaatsen kunnen omschrijven als versterkers van dat wat er is. Op het moment dat je jezelf wilt opladen met Goddelijk licht, om je veld van liefde te vergroten, om je krachten te vergroten om je talenten te vergroten, om je intuïtie te verfijnen, om je waarnemingsvermogen vanuit andere dimensies te verfijnen, dit alles zal een positieve bijdrage leveren aan je systeem. 

Op het moment dat je op een krachtplek gaat staan als je je buitengewoon slecht voelt en neerwaartse gedachten hebt, wees je dan bewust van het feit dat je deze gedachtes versterkt. Het is wel mogelijk om laag in je energie te zijn en je op te gaan laden op een dergelijke plaats. Doch op het moment dat je daar gaat zitten, laten we zeggen omdat je vindt dat je echtgenoot m/v zo een vervelend mens is en je toch zou wensen dat deze zich liefdevoller gaat gedragen. Dan zit je daar vanuit de intentie dat je echtgenoot een vervelend mens is en in wezen, ook al denk je daarbij dat je zou wensen dat deze zich liefdevoller zou gaan gedragen, versterk je juist het feit dat je je echtgenoot een vervelend mens vindt. Deze gedachte komt voort uit het feit dat deze zich dus volgens iemands maatstaven niet liefdevol gedraagt en dan versterk je op dat moment het energieveld dat een echtgenoot zich niet liefdevol gedraagt. 

Deze gedachte gaat in veel mensen, die vanuit de beste bedoelingen zichzelf een lichtwerker noemen, hier voor de aarde erg vaak de verkeerde kant op, de kant op die ze niet wensen. Ze hebben een gevoel van ongenoegen, bijvoorbeeld de aarde is een niet liefdevolle planeet, er is veel geweld, er is veel onrecht, en ze gaan vanuit de intentie “ik wil de aarde een liefdevolle plek maken” hun energetische veld vergroten en versterken. Dan vergeet deze mens dat onder deze gedachte nog steeds de “ik vind deze aarde een niet liefdevolle, vredige plek” ligt. Onder die gedachte blijft dit veld aanwezig en zolang dit veld aanwezig blijft is het dat, met de beste bedoelingen van de wereld, toch datgene wat je op dat moment aan het versterken bent. Want de basis van wat je denkt wordt versterkt. Dus niet “ik wil de aarde liefdevoller maken”, doch wel “de aarde is een niet liefdevolle plek”. En zo kan de mens slechts werken aan zichzelf om zijn eigen bewustzijnsveld te vergroten en het er laten zijn. 

Spiritueel bewuste mensen worden sneller naar een woonplek met een energievortex getrokken
Krachtplaatsen zullen we in de komende tijd meer en meer tegenkomen in de vorm van energievortexen omdat er steeds meer energievortexen geopend worden op de aarde. Op sommige plekken, bij de meer spiritueel bewuste mens zal dit sneller gebeuren, omdat deze vanuit de zieletrilling naar een woonplek wordt getrokken waar zo'n plek aanwezig is. Deze kan zeer wel kan worden gebruikt om zich vanuit de juiste intentie op te laden. Niet om op te slapen, doch wel om zich duidelijk op te laden. Deze plek kun je ook eren als zijnde een plaats waar de aarde zich mag voeden, een plaats waar de aarde haar verdriet kan transformeren en kan laten gaan en de liefdevolle Bron-energie kan ontvangen. Ook de aarde heeft haar verdriet, de aarde heeft haar onmacht, de aarde heeft haar pijn net als wij, die in een emotioneel veld zitten, is de aarde waarop wij leven ook onderhevig aan dit emotionele veld, is het niet alleen de mens is het ook de planeet zelf die deze emoties kan voelen, kan waarnemen, kans transformeren, kan laten gaan.

En zo kan de mens die op of nabij een energievortex woont, moeder aarde helpen door deze vortexen liefdevol te benaderen, als het ware te beschermen en als het ware een altaar van te maken door deze te omringen met mooie bloemen, mooie stenen, mooie planten en er een bijzondere plek van te maken, een plek waarvan de mens en de aarde dan weten; ja, wij eren deze plek, dit is als het ware een heilige plek waarin we beiden ons kunnen opladen, ons lagere trillende veld kunnen afvoeren en ons kunnen verbinden met de Bron zelf. 

Er kunnen nieuwe energiecentra geopend worden
Naast het feit dat er diverse plaatsen op aarde zijn die op dit moment gesloten dan wel geopend zijn en het zeer wel mogelijk is deze te openen is het ook mogelijk om nieuwe energievortexen voor de aarde te creëren Daardoor kan zowel de aarde als de mens nieuwe plekken krijgen waar zij zich kunnen opladen. Dit kan een bijdrage leveren aan het verhogen van het hele trillingsveld, aan het helpen ontwaken van de ware mens.

Wil je weten of er in jouw woning ook een krachtplaats aanwezig is? Vraag dan hier een gratis meting aan

Het gebruik van de hoogenergetische Heilge olien

De uit Egypte meegebrachte oliën (met een zeer hoge energetische waarde) bieden een prachtige ondersteuning bij tal van consulten. Sowieso gebruik ik Sheikh Abdull's Frankincense regelmatig bij huisreinigingen. Vaak bestellen de bewoners daarna een flesje voor eigen gebruik, om naast de visualisatie ook middels de olie de energie in huis en bewoners te reinigen en hoog te houden. Gewoon de olie in een geurbrander gebruiken, hoe eenvoudig wil je 't hebben.

In Henk's boek staat zijn ervaring bij de piramide van Gizeh beschreven. Deze 'persoonlijke aardbeving' vond plaats bij Sheikh Abdull op het balkon. De Sheikh, roepnaam Gamal, komt uit een familie waar generaties-lang met oliën wordt gewerkt. In Egypte zijn slechts vijf families die de werkelijke geheimen van de oliën kennen. Ze staan voortdurend met elkaar in contact en ondersteunen elkaar om de kwaliteit te waarborgen, want helaas zijn er ook veel inferieure oliën te koop in de diverse toeristenwinkels.

Read more ...

De hoogenergetische olie die wij gebruiken ben ik (Henk) voor het eerst tegengekomen tijdens een rondreis die ik in 2006 met een reisgenote maakte door Egypte. Na een lange tocht met een klein bootje naar het zuiden over de Nijl, onderweg allerlei tempels bezoekend, en terug met de trein richting Cairo, kwamen we in Gizeh op het station waar we werden opgewacht door Gamal (Sheikh Abdul). HoeGizeh henk dat zo gebeurde weet ik nog steeds niet. Hij bracht ons naar zijn “olie-winkel” en liet ons vrijwel meteen door een van zijn bedienden naar de tweede etage van zijn pand brengen. Daar aangekomen hadden we een vrije blik op de grote piramides die op een paar honderd meter afstand lagen. Hier had ik een bijzondere ervaring die ik ook in mijn boek “Onderweg naar Meesterschap” beschrijf. Het was een indrukwekkende ontvangst en ervaring. Gamal is zeer deskundig op het gebied van oliën en tevens healer.
sheik abdull perfumes palace handicraft glass
Eind 2015 was ik na een bezoek aan de piramides weer even terug bij Gamal, ik wilde hem na tien jaar persé weer eens ontmoeten. Sinds die tijd gebruiken we de hoogenergetische olie (die we zelf meenemen bij ons bezoek aan Egypte) voor individuele consulten, bij huisreinigingen en bij binnenkort te organiseren workshops om de chakra’s op te ruimen en te activeren.

De 21 oliën  die we nu op voorrad hebben en zijn belangrijkste karakteristiek:

 • Red Amber - Helpt het aardse leven te accepteren
 • Musk - Helpt schuldgevoelens begrijpen en verwerken
 • Jasmijn - Individualiteit en "ik" bewustzijn
 • Rose - Helpt om via het hart op emotioneel niveau te communiceren. Reinigen van het Hartchakra
 • Amber Kashmir - Helpt om vrank en vrij je waarheid te verkondigen
 • Sandlewood - Ondersteunt het derde oog zich te openen en geschikt bij meditatie oefeningen
 • Blue Lotus - Reinigt en activeert 7e chakra en beschermt jouw energie
 • Pappyrus- Brengt licht en luchtigheid
 • Mirrhe - Krachtig "hogere" olie, verbinding met krachtplekken, ook in jezelf 
 • Frankincense - Bij uitstek geschikt om je huis te reinigen
 • Golden Water - "Feel the support of the Universe"
 • Flower of Saccara - Contact maken met het universum
 • Carnation- Heelt en integreert ervaringen uit eerdere incarnaties
 • Sheikh Abdull - Voor mannen: geloof in je Zelf. voor vrouwen: om de mannelijke eneegie, indien te laag, te verhogen
 • Tut Ankh Amon - Kind in je zelf weer be-leven
 • Salladin -  oppakken van eigen verantwoordelijkheid
 • Nile Flower - Maakt je bewust van je plek in de lichtwereld
 • Orange Blossom -  Integratie van hogere energieën
 • Kamfer - Connectie met moeder aarde versterken en nieuwe denkpatronen openen
 • Peppermint - Verhelderend bij "vol" hoofd
 • Maria Magdalena - Goed voor timide mensen

  Je kunt natuurlijk zelf je olie kiezen. Of door ons laten bepalen door afstemming op jouw persoonlijke energie en situatie. Tevens zijn combinaties van olie mogelijk en zelfs aan te raden.

olie doos

De oliën zijn als volgt te gebruiken. (Per olie hebben we een uitgebreidere beschrijving beschikbaar)
•    Als badolie (slechts een paar drupjes in een vol bad) of in een voetbad.
•    Rechtstreeks een druppel op de huid werkt als parfum.
•    Via het zeefbeen bovenin je neus gaat de geur direct naar de hersenen waar ze je laat her-inneren. ‘Slapende’ delen van jou worden geactiveerd.
•    Als toevoeging aan een basisolie zoals bijvoorbeeld zoete amandelolie of rijstolie is de olie heerlijk om mee te masseren of om jezelf mee in te smeren.
•    Toevoeging aan een neutrale bodylotion is ook goed mogelijk.
•    Tenslotte kan je de olie gebruiken in een oliebrander. Water met daarin een druppeltje geeft een heerlijke geur in huis, of gebruik een plantenspuit met water en daarin opgelost de olie om de geur te vernevelen in je huis.

De olie is sterk geconcentreerd en blijft jarenlang houdbaar. Het donkere glas behoedt de olie voor zonlicht, zet het flesje niet in direct zonlicht of bij directe hitte.

 

lees meer button

Fields marked with * are required

Beste Henk,
Ruim een halfjaar na de huisreiniging wil ik jullie nog eens laten weten hoe ik het een en ander heb ervaren.
Na een heftige periode in mijn leven ben ik me gaan afvragen waarom dingen gebeuren, waarom er zoveel tegen zit en niets lijkt te lukken.
Ik werd er door iemand op gewezen dat het wel eens vroorzaakt kon worden door energieën in je woning die niet goed zijn
Om die reden ben ik toen eens naar gaan zoeken op internet, ik kwam veel aanbieders tegen, maar een huisreiniging door Henk voelde voor mij op de een of andere manier het beste aan. Gelijk actie ondernomen, gebeld met ene Henk en een direct een afspraak gemaakt.
Even voorop gesteld; ik had werkelijk geen idee wie of wat ik kon verwachten, misschien wel een geitenwollen sokken man. Ik ben zelf een redelijk nuchter persoon niet echt een zwever of zo. Al geloof ik zeker dat er meer is tussen hemel en aarde, anders had ik er ook zeker niet aan begonnen.
Een paar dagen later stond Henk voor de deur, een vriendelijk uitziende kerel en bovendien zag hij er vlot uit, hupla weg vooroordeel.
Grappig het leek wel of er een oude bekende op bezoek was, dat voelde voor Henk ook.
Eerst even een gesprekje met veel humor en toen samen door het huis. Ik mocht op plekken gaan staan met een verstoorde energie, plekken waar ik inderdaad iets bij voelde. Voorheen had ik daar echt niets gevoeld, nu wel. Henk stond naast me met een pendel, die heen en weer ging omdat er op die plek een verstoorde energie / geheugen was. Steeds als de pendel rustiger bewoog gingen we naar een andere plek. Ook mijn hobbyruimte, de schuur en het weilandje kregen een bezoek.

Read more ...

Hooggevoeligheid
Bij mijn werkzaamheden, die voor een belangrijk deel bestaan uit het energetisch reinigen van woningen en bedrijven, kom ik veel hooggevoelige mensen tegen. Ik begin me zelfs af te vragen of er nog wel mensen zijn die niet hooggevoelig zijn? Misschien zijn er alleen nog maar hooggevoeligen en super-hooggegevoeligen?
Op basis van al deze ervaringen wil ik je graag wat extra informatie aanbieden. Informatie die je kan helpen beter te begrijpen waarom je bepaalde ervaringen hebt en hoe je ermee kunt om gaan.
Als er in deze tekst het woord “hsp’er” gebruikt wordt, dan staat dat voor High Sensitive People (hooggevoelige mensen).

Ben je ook een HSP'er?
Beantwoord iedere vraag al naargelang je gevoel je ingeeft. Antwoord met ‘ja’ als het in ieder geval enigszins voor jou opgaat. Antwoord met ‘neen’ als het niet speciaal of helemaal niet voor jou geldt.

Ik ben me bewust van subtiele signalen in mijn omgeving.

Ik word beïnvloed door de stemmingen van anderen.

Ik ben nogal gevoelig voor pijn.

Tijdens drukke dagen merk ik dat ik behoefte heb om me terug te trekken in mijn bed of in een donkere kamer of een andere plek waar ik ongestoord alleen kan zijn.

Read more ...

Mensen komen in je leven om een bepaalde reden,
Een seizoen of een heel leven.
Als je weet om welke reden het is, weet je wat je voor persoon kunt doen.
Als iemand in je leven is om een reden, is het gewoonlijk omdat je een behoefte hebt
geuit.
Ze zijn gekomen om je te helpen door een moeilijkheid heen, je te begeleiden met
ondersteuning en je fysiek, emotioneel of spiritueel te helpen.
Ze lijken door God gestuurd en dat zijn ze ook.
Ze zijn er om een reden waarvan het nodig vind dat ze er zijn.
Dan, zonder dat jij iets verkeerd doet, of op zomaar een moment, zegt of doet deze
persoon iets om de relatie te beëindigen.
Soms gaan ze dood, soms lopen ze weg.
Soms keren ze zich tegen jou en dwingen je tot een standpunt.
Wat we ons dan moeten realiseren, is dat aan onze behoefte is voldaan, onze wens is
vervuld, hun werk is gedaan. Het gebed dat je opzond is beantwoord en nu is het tijd om
verder te gaan.

Read more ...

Technische straling in relatie tot gezondheid

Er wordt veel gesproken over de gevolgen van technische straling. Met name door de toename van zendmasten, mobiele diensten, Wi-Fi etc.
Er zijn veel misverstanden hierover en met dit schrijven probeer ik mijn visie te delen en onder de aandacht te brengen.

Alleen maar bang zijn voor iets maakt de problemen alleen maar groter. Je afsluiten voor alle technische straling kan ook niet. Ja, je kunt je huis zodanig voorzien van allerlei hulpmiddelen waardoor de straling in huis vermindert wordt. Zodra je buiten komt werkt het echter niet meer, nergens niet. Er is geen plek op aarde waar je vrij bent van technische straling, zelfs niet in de bergen.

Een slecht functionerend immuunsysteem is de echte oorzaak
Zoals hieronlogo boek 4 sidesder uitgelegd wordt is het niet de technische straling die voor problemen zorgt. Het is een minder goed of slecht werkend immuunsysteem dat de oorzaak is van de vele klachten die er zijn. Klachten die op alle niveaus van ons leven kunnen optreden en zich uitren, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Al deze lagen, zoals hiernaast mooi afgebeeld, staan in verbinding met elkaar.

 

 


De oplossing zit in ons zelf

Read more ...

2018, het jaar van de waarheid

Op 7 januari 2018 hadden we onze maandelijkse healing sessie gecombineerd met een channeling voor 2018. Deze hebben we samen met een groep van 24 mensen in Vught gehouden. Vooraf hebben we gezamenlijk een meditatie gedaan, om de energie vanuit ons hart te verhogen. Aansluitend heeft Antoinette zich afgestemd op de Merlijn-energie en brachten zij onderstaande boodschap:

Wij willen deze middag beginnen om jullie allen hier een buitengewoon bijzonder welkom te heten. Per definitie is het zo dat, volgens kosmische wetten, een ieder hier aanwezig een verbindende factor heeft. Allen op zoek naar de diepere waarheden van het leven, allen op zoek naar de grote waarheid vanuit het weten. Dat er zoveel meer is dan die fysieke werkelijkheid die jullie hier in het dagelijkse waarnemen, dat dit, dit dagelijkse driedimensionale wereldbeeld niet hetgene is dat de werkelijkheid is.

En vanuit dit verlangen in de mens zijn wij naar de aarde gekomen om jullie te voorzien van informatie op de momenten dat er vragen zijn, te voorzien van kennis buiten het aardse wetenschappelijke veld om. Wat uiteindelijk in de periode waar de mens naar toe gaat volledig vanuit de aardse wetenschap verklaard kan worden. In feite is de mens niet zover verwijderd en op sommige punten al zo in contact met het ware Zijn.

Het thema waar we vandaag met jullie verder op in willen gaan is zoals wij aangekondigd hebben: Het jaar van de Waarheid. Waarbij wij het jaar niet zo vast zien als het aardse jaar dat jullie in tijd tellen. Toch wel de periode waarbij de waarheid hoe dan ook naar buiten komt. Die al een tijd geleden is ingezet en steeds zichtbaarder wordt. Waarbij we jullie volledig op het hart willen drukken dat ook al lijkt de wereld steeds chaotischer, ook al lijkt er sprake te zijn van achteruitgang, ook al lijkt het dat er steeds meer onenigheid is, dit alles kan slechts daar zijn omdat het veld van liefde groter wordt, omdat de trilling van de planeet en daarmee al haar bewoners verhoogd wordt, omdat de trilling van de hele kosmos verhoogd wordt. Vanuit de aarde gezien zou je kunnen stellen dat er vanuit de zon die naar jullie straalt, die weer gevoed wordt door de grote zon, steeds trilling verhogende frequenties naar de aarde worden gestuurd, waardoor al het lagere dat er zit als vanzelf naar de oppervlakte wordt getrild, omdat de vibratie eenvoudigweg de donkere delen uitscheidt.

Read more ...

Aansluitend op de channelsessie was er de mogelijkheid voor de aanwezigen om vragen te stellen. Deze vragen zijn grotendeels weliswaar persoonlijk, maar hebben een bredere betekenis.

Enkele van de gestelde vragen:
hoe kan ik contact maken met mijn engelen en gidsen?
is het mijn taak om onrecht dat zich voordoet recht te zetten?
ik leef nu een beetje als een kluizenaar, welke betekenis heeft dat?
wat met lichamelijke ongemakken?
fascinatie voor de dood, hoe zit het met euthanasie, abortus en voltooid leven?

Vraag: Hoe kom ik weer in contact met engelen en gidsen?

Antwoord: De aller, aller allereerste stap daarin is voor jou een periode te doen alsof ze daadwerkelijk bestaan. De grootste uitdaging zit nog in de twijfel die voortdurend als een klein stemmetje op de achtergrond mee gaat, die twijfelt aan of het wel echt is, die volledig gevoed wordt door de aardse realiteit waarin je je bevindt. En vandaar uit is dat ook zeker geen afkeuring of terechtwijzing, slechts een feit dat er nog steeds meer mensen zijn die onze wereld als een fantasie beschouwen, twijfelen van binnen uit, het niet zeker weten. En om deze te overbruggen kun je met je zelf afspreken dat je een periode doet alsof wij dagelijks samen met je meelopen. Het eerste dat je ’s ochtend doet als je wakker wordt is om goede morgen te zeggen tegen je gids, wat fijn dat je er weer bent. En hoe meer je dit in je leven gaat doen, ze niet ziet als iets is dat ver weg is van je, doch als een groep vrienden die om je heen zijn want zo is het ook.

Read more ...

 

logo-helend-mediumschap

gratis energie meting

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Fields marked with * are required