huisreiniging xxl

Een prachtig boek voor op vakantie en als je niet kunt wachten dan begin je er gewoon nu al aan.

Via onze goede kennis en therapeute Dineke Rumpff kregen we een fantastisch boek aangereikt. 
Dineke Rumpff is gespecialiseerd in thema's rondom alleen geboren tweelingen en soms zelf drie- of meerlingen. Daar is sprake van als je (meestal) een aantal weken met een broertje of zusje samen in de baarmoeder gezeten hebt en de andere tweeling helft vroegtijdig terug naar de andere kant gaat.
Waar we met z'n allen heel lang niet bij stil gestaan hebben is dat er een ontzettend krachtige eenheids-band geweest is tussen deze zielen. Het vroegtijdig vertrek veroorzaakt “stiekem” en sluimerend grote emotionele trauma's die er vaak pas op veel latere leeftijd op heel veel verschillende manieren uit kunnen komen. Sommigen hebben een vermoeden, anderen totaal niet. Ook ouders weten er vaak niets van omdat het verlies niet altijd opvalt.
Zowel Antoinette als Henk hebben samen met Dineke aan onze eigen thema's gewerkt, zelfs onlangs nog. Ook hebben we zeer regelmatig mensen doorgestuurd waarvan we een vermoeden hadden dat het tweeling-thema bij hen een rol speelde.

Het boek: Christina, tweeling als licht geboren.
Christine is een meisje van nu zestien en is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en is voortdurend verbonden met hogere lichtsferen. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Het is overigens helemaal niet zo dat we het boek meteen besteld hebben, we waren druk met verbouwen en hebben immers al zoveel andere boeken gelezen. Dit boek is anders en met name veel actueler! 
Nu we het boek aan het lezen zijn is het met verve een van de mooiste en ontroerendste boeken die we de afgelopen periode gelezen hebben. We wisten dat er ook een deel 2 zat aan te komen, dat hebben we niet afgewacht en daarom hebben we alvast de Duitstalige versie in Zwitserland besteld.

Het boek is geschreven vanuit het perspectief van de moeder van een jong meisje. Het is vooral heel actueel en geeft een beeld van de snelheid van waarmee vandaag de dag de wereld om ons heen op alle gebieden aan het veranderen is en niet meer aansluit bij wat de “nieuwe mens” in de nieuwe tijd nodig heeft.  (o.a. bedrijfsleven, macht, religie, wetenschap, financiën, medische wetenschap, onderwijs, kwantumfysica etc. etc.). 

Waarom wij dit boek zo mooi vinden? 
Omdat het gaat over het transformatieproces waar de aarde en de hele mensheid middenin zit. Het sluit volledig aan bij onze eigen ervaringen in het gezin en ook in het werk en wat we doorkrijgen in onze channelingen. Alleen dan direct doorgegeven door een kind, dat een extreem moeilijke start had en hier met een heel hoog bewustzijn op aarde is gekomen. Mocht je denken dat er alleen maar ellende op aarde is, dit boek bewijst het tegendeel. Er zijn veel van dit soort kinderen al op aarde. Zij zijn degenen die de aarde en de mensheid helpen transformeren.

Samenvatting
Christina is een meisje van zestien uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie van jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Van jongs af aan geeft ze blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld en verbaast ze met haar sterke ethiek, wijsheid en innerlijke rust, die een nieuwe dimensie van mens-zijn doen vermoeden.

Read more ...

Toepassing van de “Healing codes” is een methode om het natuurlijke genezingsmechanisme in te schakelen. Ongezonde overtuigingen en beelden genezen doordat helende energie zich richt op de genezingscentra van het lichaam. Het energie-infomatie-veld van iedere cel veranderd hierdoor. Zelfs ons DNA!

Stress is de oorzaak van alle ziekten en klachten! 

Denk bij stress niet alleen aan iedere situatie of gedachte waarvan je boos wordt, gefrustreerd of angstig raakt. Dat brengt ons zenuwstelsel uit balans. Er is ook bij iedereen stress op een onbewust niveau. Het bestaan hiervan zijn we ons niet bewust en speelt pas op enig moment in ons leven een rol.

Ons zenuwstelsel bestaat uit de sympaticus en de parasympaticus. De parasympaticus is actief als alles rustig verloopt, maar wordt onderbroken door de sympaticus ten tijde van stress. De sympaticus regelt namelijk alles wat nodig is om te overleven bij bedreiging. Wat een individu bedreigend vindt en wat stress oplevert, hangt af van diens individuele innerlijke programmering (ervaringen). Daarom reageert iedere persoon anders.

Iedere herinnering en ervaring wordt opgeslagen als een beeld met een interpretatie. Beelden zijn de taal van het hart. Ze zijn krachtiger dan taal dus overstemmen het hoofd. Het hart is geprogrammeerd om ons te beschermen. Uit diverse testen blijkt, dat het hart het altijd wint van het hoofd.

Herinneringen, ook die van vorige levens, zijn opgeslagen in iedere cel van ons lichaam als een energiepatroon met ware of onware informatie eraan vast, al naar gelang jouw interpretatie. Onware informatie saboteert het zelfgenezend vermogen en werkt vernietigend, of de herinnering nu wel of niet bewust is!

 Hieronder meer over de Healing Codes

Read more ...

 

logo-helend-mediumschap

gratis energie meting

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Fields marked with * are required