huisreiniging xxl

Een Healing / Coaching-sessie is maatwerk.
Ik luister vooral en tijdens het coachinggesprek geef ik waar nodig feedback. Tijdens de healing werk ik energetisch aan blokkades die zowel in de aura, de chakra’s als fysiek in het hele lichaam en op cel-niveau opgeslagen zijn. De healingen bestaan uit het doorgeven van hoger bewustzijn, verder maak ik gebruik van de 12 schappingsstralen en Egyptische olie. De healing kan een uitwerking hebben op zowel fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. 
Door de healing wordt het verwerken ondersteund van trauma's of andere emotionele schade die in dit leven of vorige levens zijn opgelopen.

Bij mijn healing-werk gebruik ik soms ook hoogenergetische Heilge oliën uit Egypte

olie doosDe uit Egypte meegebrachte oliën (met een zeer hoge energetische waarde) bieden een prachtige ondersteuning bij zowel de huisreiniging als de consulten. Vaak bestellen de clienten daarna een flesje voor eigen gebruik, om naast de visualisatie ook middels de olie de energie in zichzelf hoog te houden. Ook kun je de olie gebruiken als parfumolie op het lichaam, in een voetenbadje, de geur opsnuiven of in een geurbrander. 
In mijn boek staat mijn ervaring in 2006 bij de piramide van Gizeh beschreven. Deze 'persoonlijke aardbeving' vond plaats bij Sheikh Abdull op het balkon. De Sheikh, roepnaam Gamal, komt uit een familie waar generaties-lang met oliën wordt gewerkt. 

 
Waar
Een sessie en de nazorg kunnen bestaan uit een bezoek aan mijn praktijk, een (telefoon)gesprek, een wandeling, een skype-sessie.. Een sessie kan ook een vervolg zijn op een Energetische Huisreiniging.
De duur van de behandeling ligt niet vast en wordt afgerekend per minuut. (€ 1,00 per minuut)
Een afspraak kan zowel in bij mij in de praktijk, telefonisch en via Skype plaatsvinden.
Voor meer informatie of een afspraak 06-20846130


Wat Annie schreef:
Beste Antoinette en Henk,
Heel veel dank voor de geweldige verandering die ik met jullie hulp het kunnen ervaren in 2018. Dit is iets wat je niemand kunt uitleggen die het zelf niet heeft meegemaakt. Ik ben jullie dan ook heel erg dankbaar daarvoor.

Wat Monique schreef:
"Lieve Henk,
Dankbaar dat ik jou via mijn leermeester heb mogen “ontmoeten”.
Mijn leraar Martijn Steves had mij naar jou doorverwezen en ik  las op de site dat ik je kon bellen. In ineens was jij aan de telefoon! 
Ik kreeg vandaag een apart telefoongesprek met jou en wist even niet precies wat ik hier mee moest. 
Ik vertelde mijn verhaal en voelde door de telefoon gelijk een verandering ! 
Heel mooi en bijzonder ... alles is lichter om mij heen !! 
Dank je Henk! Je hebt me enorm geholpen.
Diepe diepe dankbaarheid Henk 🙏🏻
Warme liefdevolle groet Monique Bernardus"

 

logo-helend-mediumschap

gratis energie meting

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Fields marked with * are required