helend mediumschap


We organiseren channel-bijeenkomstenx.
xEen channeling is meer dan alleen een boodschap doorgeven. Bij ons wordt er naast de  doorgegeven booschap ook een healing verzorgd.

De maandelijkse Gratis Healing Sessies met de gechannelde boodschappen van Antoinette zijn een mooi voorbeeld van wat er mopgelijk is op het gebied van "channelen". De boodschappen van afgelopen maanden kun je op de site lezen via deze Link.

We doen al langer Gratis Healing Sessie met anno 2017 zo'n 600 deelnmers. Daarnaast verzorgen we persoonlijke channel-sessies en ook groepschannelings. De groepschanneling doen we bij ons thuis in Vught. Dat kan echter ook bij jou thuis of bijvoorbeeld bij een spirituele boekwinkel.

Bij een groeps-channeling beginnen we met een meditatie en er bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. De aanwezigen krijgen indien gewenst ook een healing van Henk.
Antoinette is degene die de informatie ontvangt die via de Merlijn-energie doorgegeven wordt. De groepschanneling zal inhaken op actuele thema's.

Wil je zelf een channel-avond of middag bij je thuis organiseren?
Graag komen we naar je toe om in besloten kring voor vrienden of kennisen een channel-middag of - avond te verzorgen.
Tijdens deze bijeenkomst zal Antoinette boodschappen doorgeven die via de Merlijn-energie doorgegeven worden. De groepschanneling zal inhaken op het thema van de aanwezigen en er kunnen vragen gesteld worden.
Tevens zal Henk aansluitend voor iedereen een korte healing verzorgen.

Wil je een persoonlijke channeling?
Maak dan een afspraak met Antoinette.
Bekijk de klantervaring van de channeling / healing

 contact button