helend mediumschap

Antoinette is een medium dat de gave heeft om boodschappen vanuit hogere bewustzijnslagen door te geven. Vaak is dat vanuit de Merlijn-energie, ook komt het voor dat er boodschappen vanuit de Grote Witte Broederschap of anderszins doorkomen. Henk ondersteunt als healer bij het neerzetten en verhogen van de energie waardoor het beter mogelijk is om boodschappen door te krijgen. 

In ons werk gaat het op meerdere manieren ondersteunen van mensen op hun persoonlijke Inwijdingsweg en daarbij gaat ook het doorgeven van boodschappen een steeds grotere rol spelen. De maandelijkse Gratis Healing Sessies met de gechannelde boodschappen van Antoinette zijn hier een mooi voorbeeld van.

De boodschappen van afgelopen maanden kun je op de site lezen via deze Link.

Om meer mensen kennis te laten maken met gechannelde boodschappen starten we met regelmatige channel-bijeenkomsten waarbij we informatie doorgeven en de mogelijkheid bestaat voor aanwezigen om vragen te stellen. De eerste bijeenkomst was op zondag 19 november a.s. Het verslag van deze bijeenkomst kun je lezen via deze link

NIEUW
Groeps-channeling met meditatie en mogelijkheid om vragen te stellen, inclusief een healing.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we beginnen met een gezamenlijke meditatie. Aansluitend zal Antoinette informatie geven die via de Merlijn-energie doorgegeven wordt. De groepschanneling zal inhaken op het thema van de desbetreffende maand of periode.
Tevens zal Henk aansluitend voor iedereen een korte healing verzorgen.

Wanneer: zie de agenda
Aanvang: zie agenda

Kosten:  We vragen een bijdrage voor de channeling, de healing, koffie, thee en koekjes
Deelnemers: maximaal 20, op volgorde van aanmelding. (wie het eerst komt......)
Aanmelden: via email aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Heb je gasten of kennissen die het ook willen ervaren? Ze zijn na aanmelding van harte welkom!