helend mediumschap

Inmiddels hebben tientallen geïnteresseerden een channel-sessie bij haar gehad en ze waren diep onder de indruk van de informatie die uitgebreid  en helder doorkwam. Tegelijkertijd werd naast de mooie boodschap ook een krachtige heling door de boodschap ervaren. 

Vanaf nu is er dus een mogelijkheid om zeer waardevolle informatie over levens- of andere vragen te verkrijgen via een sessie met Antoinette. Een sessie kan plaatsvinden in haar praktijk, maar net zo gemakkelijk (zelfs * wereldwijd) via Skype.
Een channel-sessie kan ook heel goed deel uitmaken van een huisreiniging XXL of bij persoonlijke coaching.

 

*Thanks to modern technology, it is now possible for anyone anywhere in the world to talk to Merlin by Antoinette. If you would like to book an appointment, please contact Ian through this website for more information.

contact button

Ervaring van Anke:

De channeling die ik heb ontvangen van Antoinette is heel erg belangrijk voor mij geweest. Het heeft me op verschillende vlakken in mijn leven inzicht en duidelijkheid gegeven, het heeft me dichter gebracht bij “mijn waarheid”en wat “ik te doen heb hier op aarde”.
Ik verlies me vaak in de emotie en kan dan vast blijven zitten in donkere stukken, de channeling heeft me handvatten gegeven om het groter te kunnen zien. Het groter geheel te blijven zien en me niet te verliezen en vast te blijven zitten in mezelf.
Er was al een groot verlangen om me te bevrijden van oude overtuigingen en beperkingen, het steeds te onderzoeken in mezelf, en dat verlangen is alleen maar groter geworden.
Ik ben je dankbaar, voor je mooie, pure en zuivere gave die je met me hebt willen delen.

Anke