helend mediumschap


gratis healing sessie

Maandelijkse Gratis Healing met een krachtige boodschap vooraf. (Meer dan 500 delnemers wereldwijd)

Oude trauma's en stress zijn de allergrootste ziekmaker en de oorzaak van vrijwel iedere ziekte of klacht. Zie het als zand in de motor. Ondanks een grote portie wilskracht geeft die het uiteindelijk op. Alles wat ons belast: onbewuste of bewuste geboorte en / of  jeugdherinneringen, conditioneringen van en via opvoeders, zelfs ervaringen uit vorige levens, of van tijdens de zwangerschap kunnen stress veroorzaken en ons op onbewust niveau bijblijven. Wanner we goed in ons vel zitten kunnen we de opgelopen stress prima hanteren en afvoeren. We lopen momenteel echter met z'n allen tegen grenzen aan. Dat zie je overal om ons heen bij organisaties en bedrijven gebeuren, maar ook bij ons fysieke lichaam. Door de stress van jaren is bij veel mensen het immuunsysteem verre van optimaal. Allerlei grote en kleine klachten ontstaan.

Iedereen die zich op de 1e zondag van de maand op de Healing Sessie tussen 10 uur en 10.15 uur afstemt en zo mee doet ontvangt de frequentie in zijn systeem. Juist het op het moment dat iemand zich op hetzelfde tijdstip afstemt op de liefdesenergie wij met z’n allen neerzetten wordt het veld van liefde daarmee vergroot. Je zou het kunnen zien als zielen die op hetzelfde tijdstip in een verhoogde frequentie gaan, deze aan elkaar verbinden  en daarmee per definitie een veel groter veld  neerzetten. Want waarbij een en een meer dan twee is, en meer dan drie is, is honderd en honderd meer dan twee honderd en is het veld wat jullie gezamenlijk creëren zoveel sterker dan dat ieder individu dit voor zichzelf zou doen.

Waarbij puur het afstemmen op de liefdesenergie, op het centrum van het hart en deze frequentie uitzenden al zoveel doet voor de hele planeet en daarmee ook voor de natuur, voor de vervuiling in de natuur, voor de bomen, de zeeën, de planten, de dieren. Omdat op het moment dat je een verhoogde frequentie uitzend, deze uiteraard niet alleen de mens, doch heel haar omgeving beïnvloed. En op het mm ent dat je een verhoogde frequentie uitzend, deze met elkaar verspreid, heeft deze invloed op al dat is. Vandaar dat wij ook stellen dat als je uit balans bent, je als allereerste naar de energie, het energie centrum van je hart dient te gaan. Ga uit het denken. Het denken is slechts daar om je vanuit de verbinding met de Bron af te halen. Daar komen de antwoorden niet, de oplossingen niet.

Wat moet je doen?

  • Deze sessie vind plaats op afstand, het enige wat je hoeft te doen is een eenmalige aanmelding via onze site en daarna kun je voortaan automatisch mee doen.
  • Als je wilt kun je je aanmelden voor een herinnering, dan krijg je een dag voorafgaand  een riminder.  Zondags om 10 uur zetten we de energie van deze boodschap in je systeem.
  • Iedere eerste zondag van de maand tussen tien uur 's ochtends en 10.15 uur lokale tijd.
  • Je hoeft tijdens de sessie niet bij de computer te zitten zoals sommigen denken, maar in een luie stoel, je tuin of bed of net waar jij je fijn voelt en tijd voor jezelf hebt.

De teksten van de voorgaande maanden / sessie kun je lezen via deze link

Fields marked with * are required

Jouw persoonsgegevens en eventuele persoonlijke informatie, behandelen we als vertrouwelijk en wordt niet aan derden verstrekt!