huisreiniging xxl

Dit is een gechannelde boodschap vanuit het Merlijnbewustzijn.

Welkom allemaal.

Wij zijn blij dat we de gelegenheid krijgen om op deze wijze ons tot jullie te richten en dat we de gelegenheid krijgen jullie te ondersteunen in het vergroten van je Licht zodat je je weer aangenamer, letterlijk lichter gaat voelen. 

Bij velen constateren we een gevoel van onbehagen, irritatie, een gevoel van binnenuit van verzet. Verzet tegen het leven zoals zich dat op deze wijze ontvouwt, verzet tegen alweer een nieuw stuk dat getransformeerd wil worden, verzet tegen al die oude angsten, blokkades die er nog zitten, verzet om ze nog langer met je mee te willen dragen. 

Verzet, boosheid en het gevoel dat je eenvoudigweg niet kunt doen wat je wil in dit leven, niet je eigen gang kunt gaan. Niet je leven kunt leven zoals je dat eigenlijk zou willen terwijl je vaak niet eens weet wat dat dan eigenlijk is, hoe dat eruit zal zien. 

Het leidt bij velen ertoe dat je je een periode down voelt, neerslachtig voelt, lusteloos, omdat het ook lijkt dat het allemaal toch geen zin heeft, geen nut heeft en je eenvoudigweg de energie niet meer over hebt om nog langer te vechten. 

En dat is het moment dat de omslag kan ontstaan. De omslag naar de overgave en het verzet kan worden losgelaten. Het verzet los kan worden gelaten, de strijd los kan worden gelaten. Het roepende ego los kan worden gelaten waarbij de ziel weer langzamerhand gehoord kan gaan worden. Want het is jullie Zelf die zo hard van binnen aan het roepen is, ze wil aandacht, ze wil gezien worden en ze wil haar angst om gezien te worden achter zich laten. Van zich afwerpen, ze wil niet lager in een kooitje worden gestopt. Ze wil niet langer zich aanpassen aan de normen en waarden die door de maatschappij, door familie, door vrienden, door collega’s, door het grote energetische veld worden neergezet. 

Read more ...

Lieve allemaal,

Jullie zijn hier bij elkaar gekomen, verbonden door je op hetzelfde moment met dezelfde energetische trilling te verbinden. Overkoepelend is er zoals dat gaat, als trillingsvelden elkaar van nature hebben gevonden, een thema dat bij jullie allen speelt. Jullie zijn allen op weg om je licht te verspreiden, om je bewustzijn te verspreiden, in deze overgangsfase waarin jullie je bevinden. In dat proces hier op aarde kan het echter op momenten zo alleen voelen, zo onbegrepen voelen, zo zinloos voelen. Jullie zijn immers al zo lang bezig, er is al zo een grote groep zogenaamde lichtwerkers ontstaan. En nog lijkt die aarde zich te bevinden in de duisternis, in de chaos. Is er nog zoveel pijn er verdriet. Kunnen mensen zo kwetsend zijn naar elkaar. 

Read more ...

Welkom allemaal. 

Van deze gelegenheid tot jullie te kunnen spreken willen we graag gebruik maken. Graag gebruik maken om jullie aan te moedigen nog meer en meer te leven vanuit je hart. Nog meer je dromen te volgen. Nog meer je te laten leiden door je passie, door daar waar je blij van wordt, daar waar je hart van gaat stromen. En al die dingen die je doet in het leven omdat ze zo zijn aangeleerd, omdat je denkt dat het zo hoort, omdat je omgeving vindt dat je het zo moet doen, of omdat je denkt dat je omgeving vindt dat je het zo moet doen, steeds meer los te laten, achter je te laten. Want met het leven vanuit het hart, met het leven vanuit datgene waar jij blij en gelukkig van wordt –met slechts de enige kanttekening dat je daarbij niet een ander moedwillig schaadt – dat is uiteindelijk de sleutel tot transformatie van de aarde, van haar bewoners. 

Read more ...

Welkom lieve vrienden van ons.

Van alle diverse thema’s die er spelen, individuele thema’s, groepsovereenkomsten, is het onderwerp tegenslag hetgeen waar we deze keer dieper op in willen gaan. 

Het ervaren van tegenslag in je leven en dat wat de diepere betekenis erachter is.  

Zovelen van jullie zijn al lange tijd bewust jezelf aan het onderzoeken, oude traumatische ervaringen aan het helen, bewust het licht in je leven toelaten, vergroten, je liefde verspreiden, onderweg naar die nieuwe beloofde aarde. Het tijdperk waarin liefde, vreedzaamheid, spiritualiteit, geluk een normaal gegeven is. 

En op dat pad, terwijl je al lang en zo hard je best hebt gedaan, en zeker vaak op de momenten dat je het gevoel hebt dat je nu toch echt grote stappen hebt gezet, er toch bijna bent, komt er vanuit het niets, bijna bij wet, een tegenslag op wat voor wijze dan ook. Veelal door een gebeurtenis vanuit de buitenwereld waar je ogenschijnlijk geen enkele grip op hebt, die wel een enorme invloed op je eigen leven heeft. En het gevoel dat daarbij ontstaat dat er iets is van buitenaf dat je tegenhoudt in je eigen ontwikkelingsproces. Dat het voelt dat er een kracht, een macht van buitenaf is die probeert om jouw licht te dimmen, dat is een gevoel dat bij velen op dit soort momenten naar de oppervlakte komt, de overhand krijgt en vandaaruit ook machteloosheid naar de oppervlakte brengt omdat het immers zo groot lijkt dat je er niet tegenop gewassen bent. 

Read more ...

Met veel plezier verwelkomen wij jullie allemaal op dit moment. 

Want uiteindelijk in alles wat jullie hier op aarde meemaken, op dit moment velen in diepe transformatie processen, is nog steeds het pad waar jullie naar onderweg zijn degene van het plezier, geluk, liefde, speelsheid, vitaliteit ervaren hier op aarde. Uiteindelijk zijn jullie allen nog steeds onderweg om de hemel op aarde te ervaren, om mee te gaan met de aarde in haar transformatie proces, om zelf ook deze transformatie in jezelf te kunnen maken. 

En door alle processen die er in zovelen gaande zijn, is juist hetgene waarnaar je onderweg bent vaak zover weg. Wordt vergeten dat uiteindelijk het leven bedoeld is in de eerste kern waarin de mens geschapen is om deze hemel te creëren. Daar waar jullie bijbel spreekt over het paradijs, waar Adam en Eva uitgestoten zijn, is dit deels metaforisch en deels de realiteit. Is dit wat jullie aan het doen zijn, de weg terug vinden naar het paradijs. Door nu in jezelf de volledige grootsheid van binnenuit te ervaren die je bent. Niet vanuit onwetendheid dat het er altijd al was, nee, vanuit het diepe diepe weten, het terug gevonden hebben van wie je in wezen bent. En dan kun je deze niet meer kwijtraken. 

Read more ...

 

logo-helend-mediumschap

gratis energie meting

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Fields marked with * are required