huisreiniging xxl

Gratis Healing Sessie 7 juli 2019

Vanuit ons perspectief gezien, dat overigens vol liefde naar jullie allen is, lijkt het soms alsof we jullie niet kunnen bereiken, lijkt het soms alsof we niet kunnen doordingen. Lijkt het soms, nadrukkelijk lijkt een onmogelijke taak om iets dat eigenlijk zo eenvoudig is over te brengen. Toch zijn wij ons zeer wel bewust van het feit dat juist deze eenvoud die zo gecompliceerd lijkt, dat dit alles verre van makkelijk is, verre van makkelijk lijkt, verre van makkelijk ineens om te zetten is. Toch is dat uiteindelijk het enige noodzakelijke dat jullie je weer bewust worden dat je zelf alles in je hebt dat je nodig hebt. Dat je zelf je grootste bron van liefde, van alles vervullende liefde in je hebt. 

En deze bron van liefde staat je toe om voluit in overvloed te leven. Waarbij overvloed zeer zeker niet slechts op materieel gebied kan worden uitgedrukt. Want materiele overvloed zonder deze vervulling van binnen is nog steeds pure armoede. 

De overvloed is te vinden in de overvloed van liefde, de overvloed van alles. Te weten dat je nooit tekort krijgt, tekort hebt, tekort zult hebben als je verbonden bent met deze diepste kern in jezelf. 

Read more ...

Welkom.

Ware transformatie is waar jullie allen naar verlangen. Ware transformatie van al je oude pijn, van alle oude denkbeelden, van alle oude systemen. Klaar om het nieuwe gouden tijdperk in te duiken. Velen staan te popelen, kunnen niet wachten tot de grote nieuwe gouden tijd aanbreekt. 

En veel hebben jullie in jezelf de afgelopen jaren getransformeerd. Hebben jullie de afgelopen jaren geleerd, ben je je bewust geworden, is er een diep weten vanuit jezelf ontwaakt. En toch staan velen op dit moment op een punt dat het lijkt alsof het maar niet opschiet, alsof de pijn eeuwig is, alsof er voortdurend weer iets nieuws komt. Alsof het allemaal zo zinloos is. En hier gaan we een stuk belichten dat ons in jullie ogen weliswaar minder populair zal maken, minder geliefd zal maken. Doch weet dat dit juist vanuit de grootste diepste liefde vanuit aan jullie wordt overhandigd. Want juist dat deel houdt jullie in het lijden.

Read more ...

Welkom lieve mensen,

Een genoegen, vreugdevolle gebeurtenis te zien dat jullie je met zovelen energetisch hebben verzameld, met elkaar verbonden hebben op dit zelfde moment, om zo een krachtveld op te bouwen, op deze wijze je eigen licht te vergroten, op deze wijze te helpen de aarde te verlichten, het universum te verlichten, toch vooral jezelf weer volledig als lichtwezen te zien. 

Onze contacten vanuit onze dimensie naar de mensheid, jullie planeet, zijn voornamelijk vanuit de visie dat jullie in staat zijn op magische wijze je leven te creëren. Vandaar dat de naam die we voor de mens hebben aangenomen, Merlijn, resoneert op dit magische vlak. We zijn ons bewust dat jullie in roerige tijden leven. Er steeds meer chaos lijkt te ontstaan. Dat dit ook nog niet op korte termijn voorbij is. Dat de eisen die aan jullie worden gesteld steeds hoger lijken te zijn en de onderdrukkingen van buitenaf ook lijken toe te nemen. 

De ongezonde atmosfeer, zowel fysiek als energetisch, waar jullie planeet zich in bevindt wordt steeds voelbaarder. In fysieke voeding, in de lucht die je inademt, in de straling vanuit de mensen en deze bedoelen we letterlijk vanuit de mensen, door de negatieve gedachten die ze uitzenden. Straling vanuit de apparatuur door mensen ontwikkeld, straling vanuit andere bronnen in het universum, door andere levensvormen ontwikkeld. Straling, of ook wel energetische trillingen, trillingsgolven, want het is niet meer dan dat, vanuit andere planeten, de zon, de maan, allen hebben ze invloed op jullie systeem. En jullie lijken erdoor overweldigd te worden.

Read more ...

Tekst van de Healing van 5 mei 2019

Het is een genoegen voor ons om vragen die jullie bezig houden te beantwoorden. De vraag is gekomen of en hoe lichamelijke klachten die jullie als mensen ervaren iets te vertellen hebben, wat onze visie daarop is. En deze beantwoorden wij graag, daar wij ons bewust zijn dat er een grote groep is, zeker in deze periode, die diverse lichamelijke ongemakken ervaart waar niet direct een medische oorzaak voor te vinden is, waar niet direct een oplossing voor te vinden is, waar een soms jarenlange zoektocht nog steeds niet tot de gewenste verlichting en zeker niet tot de verlossing ervan leidt.  

Als allereerste is daar de bewustwording dat vele juist hoog bewuste mensen, hoog bewuste zielen naar deze aarde zijn gekomen met de herinnering aan de dimensies waar ze vandaan komen, de verbinding nog voelen met de lichtwerelden en vandaaruit zoveel moeite hebben om hier volledig in het aardse fysieke lichaam zich thuis te voelen, een plek te vinden, volledig in de stof in te dalen. Vaak spreken jullie daarbij woorden uit als “het lichaam voelt zo zwaar, he fysieke voelt zo zwaar”, leeft een deel daadwerkelijk niet helemaal ingedaald in het aardse lichaam. Als het ware zwevend boven het eigen lichaam, in ieder geval een aantal centimeters boven het fysieke aardse lichaam. Waarin de uitleg vaak wordt gegeven; “het is voor mij zo moeilijk om me aan de stof te verbinden, het voelt zo verdichtend, het voelt zo van alle mooie lichtwerelden verwijderd”. 

Read more ...

2019 02 03

Gratis Healing Sessie

Lieve mensen,

Wij groeten jullie en wensen jullie een hele fijne goede morgen. Een goede morgen op deze zondag, deze eerste zondag van de maand februari, toch veel groter gezien een goede morgen, een goede dag omdat jullie niet slechts aan het ontwaken zijn vanuit een nacht slapen. Toch langzamerhand als mensheid steeds meer en meer individuen aan het ontwaken zijn. jullie worden wakker en wij heten jullie welkom. Welkom in het ontwaakte bewustzijnsveld en laten jullie weten dat we al deze tijd met grote aantallen op jullie komst zitten te wachten. Sommigen zij al langer ontwaakt, anderen doen net de ogen open, allen zijn jullie even welkom. 

En allen lopen jullie op eigen wijze tegen bepaalde aspecten in dat nieuwe ontwaakte bewustzijn aan. Daar waar je ineens helderder ziet, helderder voelt, helderder weet en vanuit deze nieuwe plaats achterom kijkt naar de droomtoestand waarin je je hebt bevonden, ontstaan er dikwijls botsingen, conflicten, misverstanden omdat vanuit het ene veld communiceren met het andere op zijn minst, zacht uitgedrukt een uitdagende bezigheid is. Het lijkt alsof de andere je niet begrijpen, je niet horen, je niet zien, het niet zien, en dat is ook zo. 

Read more ...

 

logo-helend-mediumschap

gratis energie meting

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Fields marked with * are required