huisreiniging xxl

Welkom lieve mensen,

Een genoegen, vreugdevolle gebeurtenis te zien dat jullie je met zovelen energetisch hebben verzameld, met elkaar verbonden hebben op dit zelfde moment, om zo een krachtveld op te bouwen, op deze wijze je eigen licht te vergroten, op deze wijze te helpen de aarde te verlichten, het universum te verlichten, toch vooral jezelf weer volledig als lichtwezen te zien. 

Onze contacten vanuit onze dimensie naar de mensheid, jullie planeet, zijn voornamelijk vanuit de visie dat jullie in staat zijn op magische wijze je leven te creëren. Vandaar dat de naam die we voor de mens hebben aangenomen, Merlijn, resoneert op dit magische vlak. We zijn ons bewust dat jullie in roerige tijden leven. Er steeds meer chaos lijkt te ontstaan. Dat dit ook nog niet op korte termijn voorbij is. Dat de eisen die aan jullie worden gesteld steeds hoger lijken te zijn en de onderdrukkingen van buitenaf ook lijken toe te nemen. 

De ongezonde atmosfeer, zowel fysiek als energetisch, waar jullie planeet zich in bevindt wordt steeds voelbaarder. In fysieke voeding, in de lucht die je inademt, in de straling vanuit de mensen en deze bedoelen we letterlijk vanuit de mensen, door de negatieve gedachten die ze uitzenden. Straling vanuit de apparatuur door mensen ontwikkeld, straling vanuit andere bronnen in het universum, door andere levensvormen ontwikkeld. Straling, of ook wel energetische trillingen, trillingsgolven, want het is niet meer dan dat, vanuit andere planeten, de zon, de maan, allen hebben ze invloed op jullie systeem. En jullie lijken erdoor overweldigd te worden.

Read more ...

2019 02 03

Gratis Healing Sessie

Lieve mensen,

Wij groeten jullie en wensen jullie een hele fijne goede morgen. Een goede morgen op deze zondag, deze eerste zondag van de maand februari, toch veel groter gezien een goede morgen, een goede dag omdat jullie niet slechts aan het ontwaken zijn vanuit een nacht slapen. Toch langzamerhand als mensheid steeds meer en meer individuen aan het ontwaken zijn. jullie worden wakker en wij heten jullie welkom. Welkom in het ontwaakte bewustzijnsveld en laten jullie weten dat we al deze tijd met grote aantallen op jullie komst zitten te wachten. Sommigen zij al langer ontwaakt, anderen doen net de ogen open, allen zijn jullie even welkom. 

En allen lopen jullie op eigen wijze tegen bepaalde aspecten in dat nieuwe ontwaakte bewustzijn aan. Daar waar je ineens helderder ziet, helderder voelt, helderder weet en vanuit deze nieuwe plaats achterom kijkt naar de droomtoestand waarin je je hebt bevonden, ontstaan er dikwijls botsingen, conflicten, misverstanden omdat vanuit het ene veld communiceren met het andere op zijn minst, zacht uitgedrukt een uitdagende bezigheid is. Het lijkt alsof de andere je niet begrijpen, je niet horen, je niet zien, het niet zien, en dat is ook zo. 

Read more ...

Lieve allemaal,

Jullie zijn hier bij elkaar gekomen, verbonden door je op hetzelfde moment met dezelfde energetische trilling te verbinden. Overkoepelend is er zoals dat gaat, als trillingsvelden elkaar van nature hebben gevonden, een thema dat bij jullie allen speelt. Jullie zijn allen op weg om je licht te verspreiden, om je bewustzijn te verspreiden, in deze overgangsfase waarin jullie je bevinden. In dat proces hier op aarde kan het echter op momenten zo alleen voelen, zo onbegrepen voelen, zo zinloos voelen. Jullie zijn immers al zo lang bezig, er is al zo een grote groep zogenaamde lichtwerkers ontstaan. En nog lijkt die aarde zich te bevinden in de duisternis, in de chaos. Is er nog zoveel pijn er verdriet. Kunnen mensen zo kwetsend zijn naar elkaar. 

Read more ...

Dit is een gechannelde boodschap vanuit het Merlijnbewustzijn.

Welkom allemaal.

Wij zijn blij dat we de gelegenheid krijgen om op deze wijze ons tot jullie te richten en dat we de gelegenheid krijgen jullie te ondersteunen in het vergroten van je Licht zodat je je weer aangenamer, letterlijk lichter gaat voelen. 

Bij velen constateren we een gevoel van onbehagen, irritatie, een gevoel van binnenuit van verzet. Verzet tegen het leven zoals zich dat op deze wijze ontvouwt, verzet tegen alweer een nieuw stuk dat getransformeerd wil worden, verzet tegen al die oude angsten, blokkades die er nog zitten, verzet om ze nog langer met je mee te willen dragen. 

Verzet, boosheid en het gevoel dat je eenvoudigweg niet kunt doen wat je wil in dit leven, niet je eigen gang kunt gaan. Niet je leven kunt leven zoals je dat eigenlijk zou willen terwijl je vaak niet eens weet wat dat dan eigenlijk is, hoe dat eruit zal zien. 

Het leidt bij velen ertoe dat je je een periode down voelt, neerslachtig voelt, lusteloos, omdat het ook lijkt dat het allemaal toch geen zin heeft, geen nut heeft en je eenvoudigweg de energie niet meer over hebt om nog langer te vechten. 

En dat is het moment dat de omslag kan ontstaan. De omslag naar de overgave en het verzet kan worden losgelaten. Het verzet los kan worden gelaten, de strijd los kan worden gelaten. Het roepende ego los kan worden gelaten waarbij de ziel weer langzamerhand gehoord kan gaan worden. Want het is jullie Zelf die zo hard van binnen aan het roepen is, ze wil aandacht, ze wil gezien worden en ze wil haar angst om gezien te worden achter zich laten. Van zich afwerpen, ze wil niet lager in een kooitje worden gestopt. Ze wil niet langer zich aanpassen aan de normen en waarden die door de maatschappij, door familie, door vrienden, door collega’s, door het grote energetische veld worden neergezet. 

Read more ...

Welkom lieve vrienden van ons.

Van alle diverse thema’s die er spelen, individuele thema’s, groepsovereenkomsten, is het onderwerp tegenslag hetgeen waar we deze keer dieper op in willen gaan. 

Het ervaren van tegenslag in je leven en dat wat de diepere betekenis erachter is.  

Zovelen van jullie zijn al lange tijd bewust jezelf aan het onderzoeken, oude traumatische ervaringen aan het helen, bewust het licht in je leven toelaten, vergroten, je liefde verspreiden, onderweg naar die nieuwe beloofde aarde. Het tijdperk waarin liefde, vreedzaamheid, spiritualiteit, geluk een normaal gegeven is. 

En op dat pad, terwijl je al lang en zo hard je best hebt gedaan, en zeker vaak op de momenten dat je het gevoel hebt dat je nu toch echt grote stappen hebt gezet, er toch bijna bent, komt er vanuit het niets, bijna bij wet, een tegenslag op wat voor wijze dan ook. Veelal door een gebeurtenis vanuit de buitenwereld waar je ogenschijnlijk geen enkele grip op hebt, die wel een enorme invloed op je eigen leven heeft. En het gevoel dat daarbij ontstaat dat er iets is van buitenaf dat je tegenhoudt in je eigen ontwikkelingsproces. Dat het voelt dat er een kracht, een macht van buitenaf is die probeert om jouw licht te dimmen, dat is een gevoel dat bij velen op dit soort momenten naar de oppervlakte komt, de overhand krijgt en vandaaruit ook machteloosheid naar de oppervlakte brengt omdat het immers zo groot lijkt dat je er niet tegenop gewassen bent. 

Read more ...

 

logo-helend-mediumschap

gratis energie meting

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Fields marked with * are required