helend mediumschap

Hartelijk bedankt voor de gratis energetische meting!

Ik heb na de energetische meting de rapportage en uitleg gelezen. De uitkomsten ondersteunen mijn gevoelens van de laatste maanden. Steeds vaker ben ik erg moe als ik thuis ben. Bepaalde plekken in huis voelen erg beladen aan. In de afgelopen tijd heb ik zelf veel emoties losgelaten en is er meer ruimte in mijzelf ontstaan.
Ook voel ik de onbalans in mijn lijf. Mijn gezondheid is jaren een aandachtspunt vooral tav voeding, hierin heb ik grote stappen gezet. Ik voel mijn lijf steeds meer open gaan en gaan stromen, ook voel ik de blokkades in mijn lijf. De vermoeidheid, passiviteit en controle zorgen soms voor een spirituele, emotionele en fysieke blokkades. Ik verlang ernaar om steeds meer ruimte en genezing te omarmen.

Read more ...

In een uitgave Happinez las ik jullie advertentie en in maart zijn jullie bij ons geweest voor een uitgebreide Huisreiniging-XXL. Vanaf het moment dat jullie binnen kwamen wisten jullie van ieder gezinslid een hoop te vertellen zonder dat jullie daarvan van te voren op de hoogte waren. Een heel bijzondere ervaring. We zijn nog steeds heel blij met de resultaten van de uitgebreide reiniging van onze woning en zeker ook van ons zelf. We zijn ook ontzettend blijk met de bijzondere nazorg waarbij we altijd mogen bellen als we vragen hebben.

Read more ...

Ha Henk
Ik wil even laten weten hoe het met me gaat na de energetische huisreiniging.

Er is een hoop gebeurt als ik terugkijk op afgelopen jaar. Heel veel positiviteit na jullie bezoek. Daar ben ik jullie nog steeds erg dankbaar voor.
Vanaf oktober is het even minder gegaan. Tja, het is gebeurt en ik kan mezelf nu nog beter vertellen hoe belangrijk het is om rust te nemen en naar mezelf te luisteren.
In december ben ik weer begonnen met yoga lessen.
Het brengt mij rust, ik leer mezelf beter te observeren en met aandacht te leven.
Wel kan ik nog boos worden als ik mezelf weer eens voorbij loop, mezelf niet lief kan hebben en mezelf geen moment gun om te rusten. Zo ook voor aankomend weekend. Maar ik heb nu gewoon een aantal afspraken afgezegd en door mijn agenda gebladerd en gaan schrappen. Anders ben ik alleen maar met de buitenwereld bezig en heb ik geen aandacht voor mezelf.

Read more ...

Onderstaand de klant-ervaring van een van onze klanten. Omdat de aanleiding voor een energetische huis reiniging zo bijzonder was hebben we deze – met toestemming – toegevoegd

De aanleiding: Beste Henk,
Hartelijk dank voor de energetische gezondheidsmeting op afstand en voor de offerte.
Ons probleem is het volgende: wij hebben last van ‘bezoek’. Eerst zei ik altijd nog schouderophalend van: dat is vast mijn omaatje die even gedag komt zeggen (als de tv zomaar heel hard ging, de lichten in één kamer bleven knipperen, de zware hanglamp zomaar heen en weer ging, het brandalarm steeds 's nachts afging zonder reden, de vaatwasser 's morgens steeds helemaal open stond terwijl we die 's avonds toch echt dicht hadden gedaan en in hadden gesteld voor een wasbeurt die nacht, etc. etc.).

Read more ...

De aanleiding voor een energetische huisreiniging

Een half jaar na onze verhuizing naar een rustig gelegen, modern huis in de duinen bij Zanvoort zag ik een schim in huis. Al snel ging ik ook gezichten van jonge mannen zien als ik naar buiten keek. Die werden zo duidelijk dat ik mijn man, Erik, vroeg ook eens rustig te kijken. Hij zag dezelfde gezichten, maar ook andere verschijningen. Er is tijdens de oorlog veel gebeurd in de duinen, dus we vermoedden dat het om soldaten ging. De plaats waar wij de gezichten zagen, was beklemmend; ik kwam er bij voorkeur niet.

Read more ...

Het wonder.
Zondagochtend, the day after…..
Als twee kleine kinderen, bijna zo van  “wat zou er in ons schoentje zitten?...” liepen we de trap af,
We voelden wel dat er een wonder was gebeurd, maar wat was dat wonder dan??, en konden we het ook zien, of voelen?
Nou, te voelen was het wel, alles voelde zo opgeruimd en licht, én alsof de ramen net gezeemd waren, zo helder was het zicht…..
En tegelijkertijd is dit zo lastig in woorden te pakken. Zoiets moet je voelen met je hart.

Read more ...

Het gaat inderdaad goed met me! Ik ervaar momenteel hoe het is om gelukkig te zijn. Omdat ik dit gevoel niet herken ben ik nu misschien wel voor het eerst in mijn leven echt gelukkig? Ik geniet van de wereld, het leven en alles om me heen en kan mezelf een tevreden mens noemen.

Soms schiet ik nog wel eens in 'het oude' maar ik ga als vanzelf meer en meer naar 'het nieuwe'. Ik kan ook al steeds meer mensen helpen heb ik het idee. Begrip op brengen voor mensen die nog in hun ego zitten en vanuit angst leven, hen liefde en licht sturen...

Life is good

Liefs!
Rinske