helend mediumschap

Onderweg naar Meesterschap, de weg die nergens op lijkt

Spirituele biografie over de zoektocht van Henk Janssen naar de zin van het leven. Na een heftige burnout veranderde mijn leven. een verhaal over liefde en individuele kracht.
Voor velen één feest van herkenning; mijn niet voelen, maar wel weten, stukje van mezelf terugvinden bij het reizen, weten dat ik iets anders moet gaan doen (buiten het pad) maar niet weten hoe, Judith's twijfels, onzekerheid etc.

Onderweg naar Meesterschap is een zeer openhartig geschreven boek over het leven van HenK Janssen. Dit boek kan mensen helpen die op zoek zijn naar zichzelf. Het kan een voorbeeld zijn voor hen die denken het alleen te moeten doen.
Achteraf gezien is mijn burn-out rond mijn vijftigste mijn redding geweest. Het proces dat volgde, zorgde ervoor dat ik veel oude overtuigingen, conditioneringen, familiepatronen en stukken uit vorige levens heb laten varen. Allemaal zaken, weet ik nu, die niets te maken hebben met wie ik wezenlijk ben.

Rond 2004 had ik geen last meer van depressies en slikte ik ook geen medicijnen meer. Wel was het een tijd vol verwarring. Alle structuur was verdwenen. Er restte mij een vacuüm, zonder vaste waarden en zekerheden. In de drang nuttig te zijn en een goede vader voor mijn gezin passeerden alle mogelijke beroepen en werkvormen de revue. 
Na veel omzwervingen en evenzoveel goed bedoelde adviezen van de mensen om mij heen groeide er in mij een verlangen. Totdat ik ineens wist: ik wil mijn zielenplan volgen. Dat besef was de ommekeer. Mijn leven ontvouwde zich vervolgens via verrassende ontmoetingen en ervaringen.


Tot slot: geloof niets van wat ik schrijf. Het is slechts mijn perceptie. Ontdek je eigen waarheid en vertrouw daarbij meer op je gevoel dan op je verstand. 


Het boek is door zijn inhoud en opzet tevens een mooie leidraad om je eigen leven weer zin te geven.

Als je bereid bent je proces aan te gaan en als je je door het boek aangetrokken voelt, lees het dan. Als je niets veranderen wilt, dan moet je van dit boek afblijven. Als je dit het boek leest, dan kan het namelijk gebeuren dat het iets met je doet en je leven verandert.

Henk Janssen, auteur, coach, healer

Boek of e-boek bestellen: mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Prijs:  € 9,99 excl verzendkosten
Na betaling wordt het boek u toegezonden

Prijs eBook  € 5,99 
Na betaling wordt het boek u toegemaild