helend mediumschap

Henk Janssen

henk-janssen-auteur-onderweg-naar-meesterschapAls je alles kwijt bent geraakt waar je keihard voor gewerkt hebt, de bodem onder je voeten verdwijnt en je in een diepe, diepe put valt. Hoe kom je er dan weer uit en wat blijkt het leven dan nog voor je in petto te hebben?
Ik heb mijn hele leven mijn best gedaan tot een persoonlijke crisis mijn leven compleet veranderde.

Het boek is grotendeels autobiografische, aangevuld met andere belangrijke informatie.
Lees in dit boek hoe mijn leven door die crisis vorm kreeg.

Vandaag de dag ben ik spiritueel genezer. Mijn mediumschap bestaat niet uit het doorgeven van informatie uit de andere wereld. Het gaat bij mij met name om de hogere frequenties die via mijn bewustzijn als vanzelf de ruimte in stromen waar ik verblijf.

Als adolescent had ik geen idee wat ik wilde worden en ging ik uit arren moede naar de Hogere Hotelschool in Maastricht. In 1972 studeerde ik af, waarna ik 25 jaar werkzaam was bij SVH Onderwijscentrum. Toen volgden een burn-out, zelfmoordpogingen, vaak afscheid nemen, maar ook zijn spiritueel ontwaken. Ik reisde over de hele wereld, nam deel aan verschillende cursussen en las heel veel boeken.

In 2004 kwam ik in contact met een Duits dieptrancemedium en in dat land had ik ook mijn eerste ervaring met energetisch werk. Pas een jaar later kreeg ik voor het eerst scholing in healing!

In 2006 boekte ik mijn eerste officiële opdracht: het energetisch reinigen van een woonboulevard. Vanaf dat moment ging ik professioneel aan de slag met mijn gaven. Nadat ik Judith Michels ontmoette ontstond er - mede dankzij het huidige tijdsgewricht - als vanzelf een krachtige samenwerking en een unieke aanpak. Daarmee kan de energie van onder meer mensen, woningen, bedrijven en praktijkruimten van therapeuten en coaches getransformeerd worden.

 

Judith Michels

judith-michels-mede-auteur-onderweg-naar-meesterschapWerkzaam als helend medium, voel en weet ik waar energetische blokkades in het lichaam en het energieveld zitten. Via mijn invoelend vermogen maak ik contact met deze energie en verwerk ze. Daarbij wordt de emotionele belasting verwijderd. Zo wordt een gebeurtenis die ooit in jouw leven(s) heeft plaatsgevonden, nog slechts een ervaring. Tijdens een behandeling bevrijd je jezelf van emotionele herinneringen die oude wonden en daarmee oude gedragspatronen activeren.

Echte vrijheid komt van binnenuit, wanneer belemmerende overtuigingen, opvattingen, denkbeelden en dogma's ontmanteld worden. Daarmee verdwijnt angst en komt pure levensvreugde tevoorschijn.
Het mooiste van mijn werk vind ik wanneer ik mag mee-maken dat mensen weer de stralende personen worden wie ze van oorsprong zijn.

 

 

Frans Vermeulen

frans-vermeulen-mede-auteur-onderweg-naar-meesterschap‘Wie ben je?’ was een vraag die Ramana Maharsi zijn studenten keer op keer stelde. Als je mij die vraag stelt dan moet ik je het antwoord schuldig blijven. Ik kan je wel in grote lijnen vertellen wat ik gedaan heb en wat ik momenteel zoal doe. Maar dat (levens)verhaal heeft totaal niets te maken met wie Ik Ben.

Tijdens mijn leven heb ik tot nu toe vele dingen ondernomen en uiteenlopende opleidingen gevolgd. Datgene wat daar momenteel uitspringt, is mijn schrijverschap. Na eerst met engelenmedium Annelies Hoornik twee boeken te hebben geschreven – Engelen (2009) en Engelen helen (2010) – klopte Henk Janssen aan met de vraag: wil je meewerken aan mijn boek? Dat ik daar ja tegen heb gezegd is zogezegd geschiedenis, want het boek Onderweg naar meesterschap. De weg die nergens op lijkt is in oktober 2014 verschenen. De artikelen die uit mijn pen vloeien (interviews met mensen zoals John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl en Gary Renard) vinden veelal hun weg via bladen als ParaVisie, Spiegelbeeld en Frontier Magazine.

Daarnaast ben ik begin deze eeuw in Amerika getraind als regressietherapeut door Dick Sutphen en als hypnotherapeut door Stephen Gilligan van het NLP Center New York. Ook ben ik energetisch masseur. Met mijn communicatieadviesbureau De Renvogel communicatie ben ik werkzaam als coach, interim-manager en als senior op het gebied van (interne) communicatie, marketing en Public  Relations.

Het lijkt al weer eeuwen geleden dat ik in Culemborg een spiritueel centrum opzette en met hartsvrienden in Copacabana, Australië, een workshop Head, Hand & Heart ontwikkelde om een balans terug te brengen bij managers in het bedrijfsleven.

De samenwerking met Henk, en zijn partner Judith Michels, bij het tot stand komen van het boek heb ik als een verrijking en als een geschenk (uit de hemel) ervaren. In Henks boek wordt dat het nieuwe ‘Wij’ genoemd, waarbij de som der delen (1+1+1) oneindig veel meer is dan een enkelvoudige optelsom. In onze samenwerking werd het woord synergie opnieuw gedefinieerd.

(www.renvogel.com)