huisreiniging xxl

henk janssen

 
Mijn werk bestaat voornamelijk uit het reinigen van woningen en bedrijven, dat is mijn specialiteit.
Daarnaast ben ik energetisch coach en geef ik healingen. De healingen bestaan uit het doorgeven van hoger bewustzijn, verder maak ik gebruik van de 12 schappingsstralen. Zo  ondersteun ik mensen bij het verkrijgen van een betere kwaliteit van leven.

Sinds 2008 heb ik ca. 800 Huisreinigingen uitgevoerd en meer dan 10.000 gratis energetische gezondheidsmetingen verstuurd. 

Onderweg naar Meesterschap"
Als je alles kwijt raakt waar je keihard voor werkte, de bodem onder je voeten verdwijnt en je in een diepe, diepe put valt. Hoe kom je er dan uit en wat blijkt het leven nog voor jou in petto te hebben? Wanneer het leven pijn doet en je klachten ervaart op lichamelijk, emotioneel en/of spiritueel gebied, betekent het dat je toe bent aan een nieuwe stap. Doodeng vaak. Want hoe kan je achterlaten wat jou vertrouwd is, ook al is het ‘shit’? Vertrouwen hebben is makkelijker gezegd dan gedaan…

Over dit alles heb ik mijn boek 'Onderweg naar Meesterschap' geschreven, mijn boek is grotendeels autobiografisch. Lees hoe de persoonlijke crisis mijn leven totaal veranderde. De ervaring van een ander lezen kan inspireren en moed geven.

 

Januari 2019

Het boek Onderweg naar Meesterschap dat ik in 2014 uitgegeven heb beslaat mijn hele leven t/m 2014 en in het bijzonder ook de fase van 2010 t/m 2014, de tijd dat ik samen met Judith woonde en werkte.
Dit is dus een boek over mijn oude leven. Over hoe ik destijds dacht dat het was. Nu ben ik al enige tijd samen met Antoinette op een plek waar het nog dieper verbonden is, in eerste instantie met mezelf. En pas daarna kon ik de diepe verbinding met een ander aangaan.

Ja, het was destijds een bijzondere fase en veel mensen zijn er destijds o.a. door het boek door geraakt en kunnen er nog steeds door geraakt worden. Als ik nu in januari 2019 terugkijk dan ligt dat stuk van mijn leven weer ver achter mij. Er is de laatste jaren dat ik samen met Antoinette Dettingmeijer ben weer zoveel moois en aangrijpends gebeurd. Ik zou kunnen zeggen dat mijn leven een overstapplaats had bereikt, de relatie met Judith was over de houdsbaarheidsdatum en ik zag het ergens zelf al aankomen. Ik ben - niet zonder vallen of stoten - doorgegroeid en mijn leven ziet er nu volstrekt anders uit.

Of ik daar nog ooit een boek over ga schrijven weet ik niet. Een ding is duidelijk: "De weg naar Meesterschap"  is “de weg die nergens op lijkt”, niets is logisch, niets lijkt op elkaar en het is onvergelijkbaar. Wat bij mij 7 jaar geduurd heeft, gaat met de energie van vandaag de dag veel sneller. Ja, het is allemaal waar en gebeurd maar tegelijkertijd verleden tijd, net zoals alles dat ik achter me heb gelaten.
Op deze wijze bezien, kan ik anderen er mogelijk voor behoeden dat ze zelf tien jaren, zeven jaren op zoek zijn naar een verbinding met de ander, terwijl deze in zichzelf gevonden dient te worden.

Henk Janssen

82 KB

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang -  zolang de voorraad strekt - "Onderweg naar Meesterschap" als gratis eBook 

 

 

 

 

 

Fields marked with * are required

Wat een client schreef na het lezen / luisteren van het boek:
Ik vind de titel van je boek echt toppy...
Immers willen we altijd grip houden..touwtjes vasthouden..in het "gareel" lopen...volgens schema's werken...gestructureerd zijn ..geagendeerd en ingepland hebben ...een doel voor ogen hebben...het liefst begaande paden bewandelen. .
En dan ontmoet ik iemand die door onbegaande paden, door struikgewas (struikrover)???? banjerd zonder kompas en reisboek lonely planet..en toch zijn weg volgt en ziet waar hij uitkomt ????
 
 

 

logo-helend-mediumschap

gratis energie meting

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Fields marked with * are required