helend mediumschap

henk janssenMijn werk bestaat grotendeels uit het reinigen van woningen en bedrijven, coachen en ondersteunen, healen en schrijven. Alles gericht op het ondersteunen van mensen bij het verkrijgen van een betere kwaliteit van leven.
Het is een gegeven dat verandering de enige constante factor in het leven is, dat heb ik aan den lijve moge ervaren en heb er zelfs een boek over geschreven. 
Sinds 2008 heb ik voor meer dan 10.000 mensen een gratis energetische gezondheidsmeting voor hun woning of bedrijf gemaakt en ca. 700 Huisreinigingen mogen uitvoeren. Daarmee durf ik me wel een specialist te noemen.

"Onderweg naar Meesterschap"
Als je alles kwijt raakt waar je keihard voor werkte, de bodem onder je voeten verdwijnt en je in een diepe, diepe put valt. Hoe kom je er dan uit en wat blijkt het leven nog voor jou in petto te hebben? Wanneer het leven pijn doet en je klachten ervaart op lichamelijk, emotioneel en/of spiritueel gebied, betekent het dat je toe bent aan een nieuwe stap. Doodeng vaak. Want hoe kan je achterlaten wat jou vertrouwd is, ook al is het ‘shit’? Vertrouwen hebben is makkelijker gezegd dan gedaan…
De ervaring van een ander lezen kan inspireren en moed geven. Over dit alles heb ik een boek geschreven, mijn boek is grotendeels autobiografisch. Lees hoe de persoonlijke crisis mijn leven totaal veranderde.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang "Onderweg naar Meesterschap" als gratis eBook & gratis Luisterboek.

Fields marked with * are required

boek3srt
 

 

 

 

Wat een client schreef na het lezen / luisteren van het boek:
Ik vind de titel van je boek echt toppy...
Immers willen we altijd grip houden..touwtjes vasthouden..in het "gareel" lopen...volgens schema's werken...gestructureerd zijn ..geagendeerd en ingepland hebben ...een doel voor ogen hebben...het liefst begaandw paden bewandelen. .
En dan ontmoet ik iemand die door onbegaande paden, door struikgewas (struikrover)???? banjerd zonder kompas en reisboek lonely planet..en toch zijn weg volgt en ziet waar hij uitkomt ????